Injektionsbehandlingar i Stockholm

Fillers Stockholm – Injektionsbehandlingar är det ultimata alternativet för dig som vill se en snabb och synligt resultat vid behandling av rynkor, ansiktskonturering, hudföryngring eller läppförstoring. Idag är behandlingarna otroligt säkra, snabba och effektiva, vilket gör att du kan känna dig trygg med ditt val. Vi kan varmt rekommendera Klinik Estetik i Stockholm som erbjuder ett stort antal olika injektionsbehandlingar för olika områden i ansiktet. Det kan vara allt från läppförstoring till att framhäva kindben eller käklinje. Kliniken använder givetvis bara produkter som är beprövade och godkända. Men exakt vilket val av metod som passar dig beror helt på vilket område som ska behandlas och därför rekommenderas det alltid att göra ett konsultationsbesök där du får träffa erfarna läkare som gör en personlig bedömning och rekommendation för vilken behandling som passar dig bäst.

Botox Stockholm

Du har säkert lite koll på botox och vad det används till, men faktum är att förutom av estetiska skäl kan botox även användas i medicinska syften. Det är faktiskt så att botox är ett muskelavslappnande medel som är beprövat och godkänt. Därför är det ett välkänt ämne att behandla migrän och arm- och handsvettningar med. Men något mer allmänt känt som botox används till är behandling av rynkor och veck i pannan. Det är även ett bra alternativ för dig som vill behandla olika typer av asymmetri i ansiktet.

Läppförstoring med fillers

Att förstora läpparna med fillers är en av de vanligaste behandlingarna som utförs på klinik idag. Det är en väldigt enkel behandling som kan justeras i mängd beroende på hur starkt resultat som önskas. Fillers används för att justera läpparnas form och ge mer volym till dem. Många väljer därmed att behandla läpparna med fillers om de upplever att deras läppar är tunna och saknar volym. Men det behöver inte vara för att läpparna är smala och tunna utan även för att omforma läppen om kunden upplever asymmetri av läpparna.