Vad som händer när du glömmer att diska.

Har du lagat mat?

Du har kommit hem efter en lång dag på jobbet och lagat mat.
Efter en förhoppningsvis väldigt god middag så går du o lägger dig i soffan framför tv:n och råkar somna. Saken är den att detta är inte första gången du somnar ifrån disken och det har vuxit ett litet berg av disk i vasken.
Att glömma disken medför några obehagliga detaljer.
Efter du har läst igenom detta så kanske du börjar diska upp direkt efter dig eller anlitar en städfirma i Stockholm för hemstädning. Det är väldigt bekvämt med hemstädning i Stockholm för bor man i en storstad så har man ofta inte så mycket tid över speciellt med all trafik. Kika in på en prislista för hemstädning i Stockholm så inser du att det inte är så dyrt.

Men vad händer med disken om du glömmer den?

För det första så börjar maten jäsa i rumstemperatur vilket bildar obehaglig lukt. Det blir även slemmigt och otrevligt att ta hand om.
Efter ett tag börjar maten mögla och bilda gröna,svarta och vita fluffiga moln med mögelsporer. Dessa sporer skjuts ut i luften vid minsta beröring och kan hänga i luften väldigt länge. Dessa är inte bra för hälsan att andas in och kan orsaka sjukdom. Har du gammal frukt så kan det finnas små flugägg i skalen och små så kallade bananflugor uppstår.
Dessa förökar sig snabbt och tar ett tag att bli av med i efterhand.